Gordon Ramsay.....

Tittar nu på Gordons kitchen nightmares nu... OJ galna människor brukar det vara med i programmet men detta är sjukt!! Haha
ägaren skriker åt GÄSTERNA att dra där ifrån men dom ska minsan betala för maten dom väntat på i en timme och inte fått, när dom bestämmer sig för att gå!
haha
 
Helgen har varit super mysig!
Fredagen var lugn och fin lite förberedelser för lördagen och så hade vi lite skolavslutnings fika för Nellie med farmor och kusin Natta! Super mysigt, tråkigt väder dock. Lääängtar så tills vårat uterum är klart så man kan sitta där ute när vädret är dåligt!
Lördagen drog vi till Uppsala för att få se hur Nellies mamma bor där och träffa hennes killes barn! Super mysigt hur och så goa barn! Jätte kul att se att det funkar där borta! Nellie umgicks med dom hela dagen och vi drog runt på stan och i Stadsträdgården, åt glass och myste! Sen hem och Nellie vill till farmor så hem och äta sen dit med henne och hem till oss fick vi med oss Ollie=) Rasmus äldsta brors son! supermysigt! Titta film och åt lite chips!
Söndagen myste vi vidare med Ollie och Millie blev helt kär i sin kusin! OJ vad dom hade kul!
 
 
Nu sitter jag här i soffan och som sakt tidigare tittar på tv och ska göra iordning frukosten för imorgon bär det av till jobbet igen för en lååång vecka... Måndag,Tisdag,Fredag,Lördag&Söndag 05-15.... men men överlever NOG! lite träning ska jga hinna med oxå iveckan!
nu innan sängen kör jag 60 Squats . sen sover jag nog bra!
 
Puss och Gos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0