Glad Midsommar alla!!! <3

Nu äntligen midsommar... eller jo äntligen det är såå mysigt! Massa god mat och än så länge fint väder!
Jag Millie och Rasmus ska ner till stugan och fira där med mina föräldrar och min mormor och morfar! Nellie ska till farmor för midsommarfirande och mamma Emelie helg! Mysigt dom kommer ha!!

Har en rikigt jobbig period nu.. trött och vill helst inte göra något.. usch! Detta blev jobbigt.. gråter massa och är helt mupp i huvudet!
Men så underbart skönt att Rasmus jobbar morgon nu 2 veckor,det är bäst! Inte enligt honom men enligt mig och då är det det osm gäller ;P


Tjollahopp!


Haley Johanna!!

Det blir en liten tjej till!!!
*mys*
Visst hade det varit jätte kul med en kille men känns rikigt bra med en tjej!
Rasmus kommer ha sitt lilla kungarike!
Bara prinsessor att skydda!

Haley Johanna blir hennes namn iaf och dom sa att vi kunde nog lägga på 1 kg på MIllies vikt...(2850g) känns lite sådär..38**g låter MASSOR! men det är ju säkert inte mycket jobbigare iaf.. men lite ramsig är man ju!


Där har ni våran fina Haley!!


Tjolahopp!!


Äntligen!

Denna långa helg har varit väldigt givande för mig som första gångs mamma!
Torsdag till fredag:
Nellie var med farfar och myste på speedway och blev lagd hemma, Millie fick vara med mormor och morfar då jag,rasmus,Totte(lillebror),Charlotte(lillebrors tjej) åkte till heron och kolla på nya Pirates!! =)=) Så Millie fick sova kvar hos mormor och morfar! Första gången hon sover borta....Ojoj vad jag hade svårt att vara ner på kvällen innan jag väl kunde sova!
Men det gick tillslut..=)
Nellie fick egen tid med oss på morgon i våran säng och snacka om att hon var såååå Glad!
Trodde hon skulle krypa under skinnet på mig!
Underbart mysigt!!

Sen for Nellie till Mommi och Goffa(gammel mormor och morfar) och har nu sovit där tills idag när mormors peter ska firas! Så ikväll är det normalt igen! Gud vad jag längtar!!

Millies mormor och morfar var här och hämtade henne för ett tag sen för att gå till city gross, så jag kunnde få sova men det gick ju inte alls... Så nu är det städat över allt ska bara bädda rent överallt sen är det klart!=)
Sen blir det fika när dom kommer tillbaka!
:P

Har blivit sjukskriven när jag tänkt börja jobba för att mina höfter kommer inte hålla hela vägen ut annars... Så kryckor har jag och ont oxå..haha men men är ju "bara" 114 dagar kvar... haha*pust*

Nej nu bädda sen fixa kaffe och hoppas att dom köpt något gott med sig ;P

Tjollahopp!


RSS 2.0