1vecka kvar:)

Äntligen är det bara en vecka kvar till jul och man kan äntligen börja fixa och dona:)
Ska göra en julskinka till min fina man i veckan, funderar på kanske lite ischoklad oxå ,sen självklart köttbullar! Mycket mer blir det nog inte gjort för måste jätte städa oxå! Allt ska äntligen skrubbas och torkas av!
Ooooh vad jag längtar tills dagen innan jul! Kvällen innan, när man fixat allt och lagt paket under tjejernas sängar!!!!
Och kanske något under Rasmus säng oxå;) puss och godnatt!


Hemma på riktigt:)

Sitter med ett glas vitt i soffan hos mamma och pappa:) pappa har Haley och Millie spexar för fullt :D skönt med lite avlastning:)


Morfar/pappa mys idag:)

Idag blir jag och mina fina små hämtade av deras morfar:)
Underbart ska det bli! Vi ska mysa runt på julmarknad och göra jul godis sen:)
Mys mys mys


Plugga???

Ja,jag Alexandra är sjukt sugen på att börja plugga igen och skulle börja läsa psykologi på måndag men har insett nu och fått det bekräftat att det kommer inte funka när jag själv ska ta hand om 3 barn 3 veckor i stöten.... Blir så fruktansvärt ledsen på det! Jag som äntligen ville och kände att det skulle bli så jäkla kul! Men vad gör jag inte för mina barn!!! Dom måste ju gå först!


Trötta tjejer:)

Det är tungt att vakna vid 5 på morgonen så när man får varma kläder på och sitta i en vagn för att lämna Nellie på dagis så somnar man lätt;) saknar min bästa man!!! Ikväll blir det kval tid i soffan:) <3


Kväller

Nu blir det kaffe och psykologi plugg:) hoppas barnen sover!!!!;)


RSS 2.0