1ÅR!

oj... idag firar vi bomulls bröllop....hihi
ett år sen vi gifte oss... OJ!
vad fort det gått!
 
Men nu är det ju så att vi inte firat idag pga många olika saker... vi är TOK förkylda jag,Millie och Haley. Rasmus skulle åka cross idag i grusgropen med Alex och Dan. Fast största anledningen till att vi inte firar idag är att Nelllie inte varit hemma! Hon har varit hos sin farmor för att det är mamma helg!! Och vi känner så att alla barnen var med när vi gifte oss så varför ska dom inte vara med när vi firar våran bröllopsdag?? känns dumt.. och är man en familj så är man....
visst kan det vara skönt att vara bara vi 2 oxå men vill nästan hellre att alla är med=)
 
Men blir ett glas vitt vin nu och några ostbågar mellan maskinerna med tvätt hörs i bakgrunden....
Welcome too my Life!!!! ;)
 
 
 
Tjing tjing!

Helgen som varit och veckan som är

I helgen har vi mest myst runt och gosat av det sista som man kan kalla semester..!
I fredags ja då gjorde vi så gott som inget..*skönt*
Lördagen blev det handla och Nellie fick åka till farmor på kvällen och sova där! Oj vad hon har saknat dom den här sommaren..<3
På kvällen gick vi över till mina föräldrar och bjöd hit dom på Lördags mys(lite vin och snacks) Äntligen kan vi göra så utan att någon måste tänka sig för och inte dricka och man kan gå hem när som helst!
I söndags var vi på kalas för barnens farbor Emil och kisin Tindra som båda har fyllt nyss! Tårta och bullar fick vi så alla var nöjda och glada!=)
 
Nu veckan som kommer blir det på rikigt en stor tjej som jag ska gå med till fritids på onsdag! Nellie ska vara själv där första gången och det är såååå spännande!!! OJ vad hon längtar. Hon frågar varje morgonhur lång tid det är kvar tills hon ska få vara själv på fritids.... *buuhuuu hur kan hon vara så stor??*
 
Millie hon börjar på dagis 11/9 och Haley i oktober!
usch vad stora alla mina barn blivit...:/ då måste ju jag ha blivit äldre oxå... hmmm vet inte rikigt om jag kan tycka det stämmer ;)
 
Tjing tjing!

Loooong time ago.......

Jag var här inne=)
det har varit väääldigt mycket nu... mycket har hänt*pustar ut*
 
Vi har sålt lägenheten och bott hos min svärmor Milo i 5 veckor. Sen den 6 Juli har vi ÄÄÄÄÄntligen fått flyttat in i VÅRAT hus!!!!! herrehandäruppe vad underbart det är!
Så nu äntligen har vi ett egtet hus!
OJ vad kul det är men f*ck vad saker det finns att göra och speciellt när han som bodde här innan inte ens har flyttstädat.....=/ men men nu börjar vi komma iordning ordentligt iaf!
Vi tar insidan av huset till och med till nästa sommar och sen tar vi utsidan och där finns det ju endel att göra...=)
Ideerna flödar;)
 
Men men nu ligger barnen och sover, Rasmus är ute och skruvar på crossen och jag sitter här framför datorn i soffan med ett glas vin i handen och kollar på Arga snickaren=) *Lllooooovley*
 
Hade oxå tänkt ta mig en titt på Halens.se ikväll ;) kanske råkar slinka ner något i shopping korgen :D
Vad jag vet är att Nellie behöver byxor och leggings/treggins....för herrehandäruppe.... hon har stukit iväg under sommaren och nu till fritids start och skol start så mååååste ju min stora tjej ha nya kläder=)
Tacka vet jag vänner med döttrar som är äldre... finns alltid något gammalt som kan bli nytt=)
 
men åter till verkligen och Arga snickaren en stund ;)
 
Puss och Hej!!
 
 
 

RSS 2.0