<3

Saknar min fina man!!! Tomt utan honom....


Krigs skada!!

Fy fan det svider i benet efter ett hårt möte med hörnet på sängen idag... Var ju en ren reflex, Millie sprang i våran säng och var på väg över kanten och jag höll i Haley så sprang till sängen och kastade mig ner på rygg och, hur jag lyckas vet jag inte, men det sa pang och helvete vad benet pulserade!!!! Pratade oxå med Rasmus i mobilen... Han undra vad fan jag höll på med...!:) räddar våran dotter!! Inget annat konstigt;)

Nej nu ska jag nog sova! Img ska jag och mina små till mamma tror jag:) hoppas!!!


Bollibompa mys i soffan innan sängen!!


Lektant Linda!!!


Sen sen middagslur!!

Millie sov i vagnen till kyrkogården,så hon sov kanske 20 min vid lunch idag så blev en liten lur nu oxå! En jätte kortis! Ska snart fixa mat till oss och idag slår vi på stort:) korv något och spagetti;) känns så trist att laga mat när det bara blir till mig och Millie.. Rasmus jobbar TOOK länge idag. Han börja 05 och jobbar till 22 kväll...:( men hinner ju träffa honom en stund iaf:)

Var uppe på kyrkogården hos Rasmus äldsta son Alexander och fixade till lite inför helgen. Planterade 2ljung tråkigt nog inte det vanliga ljusblå utan iår blev det vanliga ljung då jag inte lyckats hitta några blå...men blev fint iaf!

Haft Emma här på fika en stund ! Mysigt som alltid!!
Och väntar in att Alex ska komma förbi en sväng;)

Sen blir det väl att fixa till här hemma efter virrvel vinden Millie som dragit fram;)


Äntligen!!!

Gud så underbart det känns Haley börjar bli bättre nu!! Äntligen! Och det krävdes 2 akuten besök och 2 besök på barn innan dom konstatera att hon har ögon inflamation öroninflamation och någon virus förkylning!!!! Så nu har hon medicin!!! Och äntligen börjar hon vara mer vaken i blicken när hon är vaken!


Om möblering!

Nu har vi flyttat runt saker i lägenheten:) bi har det stora sovrummet igen med Millie och Haley och Nellie har sitt gamla!! Skönt att hon har ett eget rum så hon kan stänga dörren och pyssla utan att Millie stör hela tiden!! Nu ska jag tok sova!! Sååå trött!!


Rödluvan;)

Nu är håret lite rödare:) ville ha mer klar rött men blev inte riktigt som jag tänkt men nöjd iaf:)

Nu blir det sängen.. Varma Goa Sängen!!! Längtar hela dagen tills jag får gosa ner mig i täcket igen:) mitt bästa!


Sjuka barn:(

Nu har vi 3 st sjuka barn hemma.. Nellie har feber och hostar. Millie hostar och väser som en orm:(. Haley har börjat om med sin jäkla nästäppa.... FAN!! Nu får dom ta och bli bra Alla mina fina små!!! Detta känns ju mindre kul:( Men än så länge sover Nellie och Haley bra, Millie håller nog på och hostar lungorna ur kroppen(efter hon fått medicin) tycker så synd om mina små!! Usch!


Tattuering

Nu börjar ja bli sjukt sugen!! Har ju några att gör;)


Myser!!

Sitter i soffan och myser med min finaste Haley !! Dom stora sover. Nellie har fått feber så blir nog inge dagis för henne img och jag blir ju själv med dom så blir inget dagis för Millie heller..
Snart varma mackor hoppas jag på!!


Mys kväll:)

Nu myser vi framför tv med lite vin/sprite och mannen tar en grogg samt lite nötter och popp !!!!! Puss och hej!!


Sysselsättning...

Har nog hittat något jag skulle kunna hålla på lite med( för att det är kul bara) jag ska börja lära mig måla naglar!! Ja alltså inte bara måla måla utan verkligen pyssel måla(haha) har fått min fina mamma som prov docka så måste ju bara hitta lite fina,roliga,häftiga lack att köpa samt filar och sånt kul:) testade nu med silver högst upp och sen en ljusljus rosa över... Inte helt missnöjd eller nöjd heller för den delen. Det tråkiga är ju att Rasmus tycker det luktar APA om allt sånt men det är bara att vänja sig grabben;)

Nej nu blir det nog fan sängen dagis img för Nellie och Millie! Samt en promenad till staden:)

Puss och godnatt!!


Mysig fm med trevligt sällskap:)

Gud vad jag har sovit dåligt inatt... Blä! Så nu väntar jag på att Haley oxå ska somna så jag kan lura i soffan en stund!

Förmiddagen blev super trevlig med sällskap av Kicki och Texas!! Kaffe och kaka till det:) det var lite väl längesen jag träffa dom kändes!! Men Gud så kul det var att prata med henne igen!

Nu sover Haley oxå så jag ska nog kasta mig ner i soffan och slummra en stund!!!


Godnatt Världen!!!

Nu blir det sängen och hoppas och håller tummarna för att Millie sover lika bra inatt som igår!!! Ja Haley oxå för den delen!

Tänkte att jag ska nog skriva Haleys förlossnings berättelse snart oxå! Innan jag glömt något:) men det får bli på datorn istället!

Natt natt!! <3


Pan Am

Nya serien som börjat nu på 3 an är ju riktigt bra:) gillar serier som är nya men utspelas under 50-60 talet!!! Allt är så fint så tjusigt och lite mystiskt:) jag gillart!!


Bästa!!!

Världens bästa lillebror!!! Och en underbar morbror till mina tjejer<3


Tumme tuttisen...

Sitter hos mamma och pappa nu med Haley i famnen sovandes och en liten tokig Millie som röjer och med jämna mellanrum springer in till morbror Totte och håller koll på honom:)

Som sakt Millie är inte riktigt riktig!!! :)


I väntan....

På att mormor och morfar ska komma och hämta oss så står jag (Millie) och tittar på barn tv och leker med lego:) i min super fina höst klänning jag fått av bästa gudmor Emma Walther!!!!
Mamma säger att jag ser ut som en söt liten snöängel;) tack bästa mamma!!!


Bergshammar:)

Ute hos mamma och pappa på en fika:) älskar verkligen att vara här ute!!

Haley blir bara bättre och bättre<3 känns såå underbart!!
Nej in och fylla på kaffet:)


Äntligen:)

Nu verkar det funka igen:) tack godegud för det;) jag hade ju precis kommit igång när det blev något fel...

Haley har och är ju jätte förkyld Men nu, nu börjar det släppa!!!! Hon låter bättre sen första kortison intaget så nu håller jag tummar och tår att vi snart verkligen kan få njuta av våran lilla bebis istället för att vara oroliga att snoret tar över och ingen luft släpps in! Men som sakt våran baby Haley är på väg tillbaka !!!!!

Nu intriger i jersey shore;) wwweeeeiii!!


varför???

varför går det inte att blogga från mobilen helt plötsligt??? hel skumt!

Sovmorgon och få sätta sig vid dukat bord:)


God natt kära värld!!!!

Nu kryper jag ner mellan mannen och Haley i sängen<3


Mys familjen:)

Jag har kommit på att vi (jag och Rasmus) har våra mys kvällar mest hela tiden!! Fast fan vi är ju hyfsat nygifta och har hur mycket planer som helst för framtiden!!!! Vi måste ju få mysa ner oss i soffan ibland och bara ha det bra:) när barnen sover och det är lugnt i hemmet;) men nu blir det varma mackor och underbar saft;)


Drömmar...

Gud vad jag vill saker i mitt liv just nu!!
Fortsätta plugga,fixa körkortet,jobba(liiite), flytta,börja träna bort lite överskott;).... Men börjar med en kaffe hos mamma och lite tjatter:D


Middag hos Milo & Björnis

Blev korv och mos :)

Och sen fina "nya" gardiner!!


Städa och vika tvätt!

Usch idag blir en tråkig dag.. Tvätta städa och trotsiga barn;) Gud så mysigt!! Haha

Men ev en tripp till arnö skulle vara kul,trevligt och mysigt!!


Mys hemma i soffan!!!

Alla barn sover! Jag sitter i hörnet på soffan,i alla kuddar med min fina Iphone och bloggar;) det är ju skit kul när man kan göra det här istället för att man måste plocka fram datorn hela tiden;) ( ja jag kanske är lite lat men men)
Ska nog ta mig lite te oxå:) mys mys!!!

Haley svarar jätte bra på sina droppar och nu får man verkligen titta på henne om man ska se att hon andas.. Känns skönt!!! Då man har hört hur jobbigt hon har haft det förut!
Stora tjejerna sover. NeNe hade jätte kul med sin mamma Emelie idag! Hon kommer nog sova som en gris inatt!
Millie är bra i ögonen nu! Fast ska få medicin i 2-3 dagar till så vi kan vara riktigt säkra på att alla bassilusker är borta! Så img blir det nog dagis för henne och NeNe!

Har inte många kg kvar nu till inskrivnings vikten! Känns så skönt att allt försvinner så fort och att jag knappt fick några bristningar nu heller!!! <3

Nu mys med lite te och gubben i soffan innan vi intar sängen!!!


Kaffe hos svärmor!!


Lämna NeNe!

Nu ska vi lämna Nellie(NeNe) till sin mamma sen ska vi till farmor och dricka kaffe och kolla gardiner:)


Blev lite dans innan oxå;)


Taco paj och magknip....

Idag blev det Taco paj à la Mammabohman!!! Jag säger bara det att fy fan så sjukt god den var!!! Ni måste testa den!! Receptet finns på www.mammabohman.blogg.se
Mmmmm säger jag bara!!

Nu sover dom stora barnen och jag sitter i soffan med Haley på armen som fick tok magknip nyss... Känner bara att noooo inte magknip!!!
Så nu hör man bara klapp klapp klapp.. hoppas på en pappa rap snart så natten blir bra för henne!!!


Alla på plats:)

Nu har vi kommit hem och Nellie har oxå kommit hem!! Nu är vi samlade igen:) känns skönt!


Haleys kläder hon fick av fina Johanna och Josse!!

Vi tackar så mycket för dom fina kläderna!! Pyjamasen är en del i ett sett om byxor, mössa, haklapp, och så pyjamas. Klänningen är ju bara sååå söt!!


Då var det gjort:s

Gud att man kan bli så nervös av att lämna ett brev det är ju konstigt!! Nu är det bara att hålla tummarna och vänta:)

Blev en liten promenad med mamma och 2 st tok sovande barn:) så några hästar eller kor tittade vi aldrig på..

Fick en väst av mamma oxå:)
Tack bästa mamma!!!


Godmorgon ruggiga höst dag!!

Vilken höst dag det blev Idag ser riktigt mysigt ut! Och 15 grader har vi här hos mamma och pappa!! Det är ju nästan sommar värme!

Blev 5 timmars sömn inatt fast i ett sträck!! Haley kände nog hur skönt det var att kunna andas ordentligt!! Så idag blir det Apoteket för inköp av näsdroppar till henne!! Min fina Haley!!


Sitter ute med kaffet och morgon ciggen och funderar på när jag får ringa och väcka Rasmus.. Saknar ju honom;)

Blir till att fixa sig snart och gå en sväng med barn och deras mormor!! Kanske kan gå bort till gamla stallet och titta på lite hästar:)


Länge leve näsdroppar!!!!

Äntligen!!!
Har nog inte riktigt hört Haley andats så här bra alls sen hon kom...!!!! Nu är det fritt efter lite snorsug och lite droppar:) Gud så skönt det känns i mitt oroliga mamma hjärta!!! Helt underbart!


Varit på akuten:s

Fick åka in med Haley till akuten förut då hon är så förkyld att hon knappt kan andas... Dumma dagis baciller som dom stora tar hem!! Men det är bara en dunder förkylning!!! Bara och bara men det känns ju bra att det inte är något annat!! Men men nu är jag och mina bästa tjejer hos mina föräldrar! Här ska vi sova inatt, utan pappan! Det kommer vara väldigt konstigt men då får han sova ordentligt !! Men hoppas jag får sova lite oxå inatt!!


Frulle efter en jätte sovmorgon!!!

Nu står äggen i kastrullen och kokas te vattnet ska snart på och tror inte jag kan komma ihåg när jag sov så här länge och inte var sjuk!!!! Gud så underbart det har varit men saknar mina andra troll!!

Nu smaka rabarber/grädde te jag fick av lillebror i present:)


En riktig höst morgon hos Fam Tunholm!!

Sitter i sängen med Haley i famnen. Jag har sovit som en stock hela natten och Rasmus har fått haft minst!

Igår hos mamma och pappa så kom Johanna och Josefin över för en titt på Haley! Och dom hade med sig 2 presenter:) ett sett med mössa,byxor,haklapp,mössa och pyamas! Och sen en jätte söt grå/vit klänning, med 2 rosor på bröstet!!
Bilder kommer under dagen!!

På tisdag kommer BVC på hembesök.. Det gillas Inte! Tycker inte om att ha sånna personer hemma hos mig, har såklart inget att oroa mig för men blir alltid nervös.. Men det ska nog gå bra:)

Men men hittade någon skum film nu på Showtime som jag ska glo på en stund:) dom andra 2 här i sängen sover ju:)


Mys Lördag !!

Har varit ute hos mina föräldrar hela dagen! Super mysigt som alltid:) Millie blev kvar då dom tycker(efter att ha haft henne 2 nätter när Haley kom) att det är så tyst... förstår inte alls, jag hade nog tyckt det varit lite skönt;) haha!!

Rasmus gick till jobbet idag så jag Millie och Haley gick md en bit sen gick vi upp till Alexander och kika för höst planteringen och hade tänkt fixa lite hos honom men det kryllade av myror (ni som känner mig vet att jag Hatar myror) så det blev inte så mycket gjort men ska upp nästa vecka hade jag tänkt och ta bort jord, lägga dit myrr sen på med ny jord och hoppas på att hitta det blåa ljugen,dom små, det blir så fint med det hos lilla stora killen:)

Nej nu sova kanske!!?? Ligger med Haley på bröstet och GUD så trött man blir av det.... Nu andas nu andas hon ta oxå:) men blir nog att ringa ochkolla med någon kunnig imorgon och kolla vad dom säger om detta!


Godnatt vänner & världen!!
Puss och krams på er!!!!


Mm mm;)

En Irish Coffee utan Irländaren;)


Morbror Totte med finaste Haley!!!!


RSS 2.0