Kyckling paj och giftas mys:)

Blev en sen dag idag. Varit hos mamma på dagen och fikat och sen iväg till farmor med Nellie, som har sin mamma helg nu:) sen blev det lite fika där med! Väl hemma var det bara att ge Millie medicin och lelle(välling) sen sov hon:) Haley somna efter sin mat stund i babysittern och får nog sova i den i natt eftersom hon fortfarande är så täppt:( så när dom somnat fick jag så snällt ställa mig vid spisen och göra kyckling paj till mannen;) så nu har vi ätit middag:) bättre sent än aldrig;)

Har gått ner 9 kg nu:) utan att lyfta ett finger:) så sjukt skönt! Bara 4 kvar sen är jag nere på inskrivnings vikten!!!! Och endast 3 extra små små bristningar han jag få med Haley så sammanlagt 4 st på 2 graviditeter;) känner mig nöjd med det resultatet:)
Fast hoppas ju på att lyckas gå ner lite till men jag och Rasmus ska ta tag i det snart:)


Jag måste bara säga att jag skulle gå över eld och vatten, kunna genom lida all ondska i världen för att mina underbara barn och min underbara man ska må bra!!! Jag gör allt för dom!


Natt och sova då...

Nu ligger jag, eller vi, jag Millie och Rasmus i sängen. Hon får sova hos oss nu när hon är sjuk...:( liten tjej. Tycker så synd om henne!!

Hunnit städat,sorterat bland alla papper myst och lekt med familjen och fixat naglarna:) nu är det bara fötterna kvar.. Fast dom får nog vänta tills imorgon! Ögonen flyter bara runt i skallen.. Så nu ger jag upp!

Puss & GodNatt!!


Stolt mamma!!!

Oj jag blir så stolt över Millie!
Hon är så duktig med sin medicin!!!! Först lite astma medicin som hon tar utan problem *lekande lätt* sen sina ögondroppar för inflammationen. Då blir hon mest arg på pappa som får hålla i henne än mig.. Och usch vad elak man känner sig när man tvingar henne till något hon inte vill... Bara för att hon inte vet att det hjälper! Men blä på det!!

Men lite kul nu då:)
Nu (igår) kom papprerna på att jag nu heter Alexandra Maria Tunholm;) yiieee !!! Nu kommer det svåra att jag måste lära mig att skriva under med nytt efternamn och ett längre dessutom:s det är inte lätt och inte blir det snyggt heller. Men får nog ta en dag med tema " lära mig skriva nya underskriften" så ska det väl gå tillslut:)

Nellie sover nu efter snart en hel vecka på dagis! Hon har roligare där än hemma hela dagarna med 2 sjuka syskon och det kunde fröknarna oxå hålla med om:) och imorgon ska hon till sin fina Farmor! Gud så hon längtat! Och Äntligen är det dags;) först leka på dagis sen leka med och hos Farmor!! Hon har det bra våran Älskade Nellie!!!

Vi ska oxå upp till liten Alexander och höst kolla graven. Rasmus första barn som han med 4 dagar på jorden men han bli ack så älskad och kommer alltid att vara!! Samt visa Haley vart storebror håller hus. Våra tjejer har det bra som har sin fina storebror i himlen som håller koll på dom!! <3

Nu har min fina man tänt ljus och snart ska jag gå in med en sovande Millie till sin säng och sen ner i soffan och mysa med den människan som gör mig så lycklig och glad varje dag!!!


Huvudvärk3000

Usch vaknar idag till bästa Haley som säger godmorgon vid halv sju!! Men huvudet jag har sa fan inte det.. Shit bultar och trycker bakom ögonen.. Hoppas på lite sömn när Millie sova middag! Önskar mig själv lycka till :)


Criminal minds och en liten griskullting i famnen:)

Gud mycket har hänt sen sist men tar det någon annan dag alltså ni får hela förlossninsberättelsen och allt sånt men nu är det ju hela en vecka sen Haley Johanna kom till oss!! Min lilla gris! Hon är dock nu förkyld som bara den och sover endast i sin bilstol, men det funkar ändå! Millie har oxå gått och blivit sjuk först öroninflamation och nu ögon... Usch henne är det synd om!! Nellie verkar klara sig, fast hon hostar lite lite men ingen medicin än så länge!! Hon verkar klara sig riktigt bra*peppar peppar* utan alla mediciner! *man blir så stolt* Men nog med våran hel sjuka familj nu... Blä! Vill njuta av hösten alla färger och alla ljus man äntligen får tända! Me gilla höst;) Nej nu blir det sova så man orkar med dagen img oxå!! Tjolahopp!


Mmmm Kokos ;P

Idag har det varit full fart känns det som. Vi eller Rasmus har bara idag som ledig dag denna vecka, vilket jag tycker är såå trist!!
Så idag blev det lite städ på fm och sen en tripp till barnens Farbror Dan i oxelösund!
Jätte mysigt vi skulle dit och fika men det blev tacos istället med alla=)
Mmmm!

Sen, sen har jag testat nya Center Kokos......

Mmmmmm

Sååå god!! Farligt god!!


Nu idag(i denna vecka, dag) i graviditeten så kom Millie 06.45 på morgon så nu börjar det kännas lite konstigt... Känns nästan som jag från och med nu går över tiden.. Vet att det är ju 13 dagar kvar men blir fel iaf!
men men Haley verkar inte lika nyfiken på omvärlden som sin storasyster.. så vi får väl snällt vänta och se.. :S


I vecka 38+1


Tisdag....hmmm

Nu sover Millie middag... lite tidigt idag men hon vaknade ju vid 6 imorse..
Usch!
och nu är det bara 6 dagar kvar till min Lilla börjar dagis.. Men alla papper man ska ha fått och fyllt i har fortafarnde inte kommit.. Ringt till kommun förut och prata med trevliga Zenita, hon tyckte det var konstigt då hon posta dom i onsdags.. men hoppas det kommer nu!

Idag ska jag hämta Nellie och vi ska gå ner till affären och köpa en glass till henne! Hon var såå ledsen över allt igår.. inte hennes dag helt enkelt men med den mutan blev läggningen lite minder smärtsamm... det är så svårt när hon är så.. går ju inte att prata med henne.. men med gos och pussar löser sig ju det mesta=)


Men ikväll blir det mamma kväll...=) Äntligen!!
Ska tända ljus och tappa upp badkaret med varmt skönt vatten!! lite olja och bara vila!
Gud ska bli så skönt!!!




Men nu blir det lite vila för mig med tror jag=)
Tjolahopp!


16 dagar kvar.....

Ojojoj nu börjar det bli näääära... usch har nog inte rikigt förstått eller kommer nog inte göra det förens det smäller..=) Men det ska ju tydligen bara vara 16 dagar kvar... oops=S

Mina söta små tjejer sover nu för natten!
Millie har fått febran och mår som hon ser ut....(grå,hängig, typ som en påse nötter)
Nellie har vi ju inte sett så mycket av i helgen då hon varit med farfar!
Farfar skulle ju nämligen vara barnvakt åt kusin Neo och Tindra och det kan ju inte Nellie missa.
Så i fredags eftermiddag hämta farfar henne för att sedan hämta Neo och Tindra och ha alla 3 tills idag!
Det hade gått jätte bra!(skönt)
Vi andra har spenderat helgen med att åka till Eskilstuna och köpa syskonvagnen=) Så nu fattas det bara en åkpåse till liten Haley!
Men så nu får hon mer än gärna komma!!


Imorgon blir det bm kl 9, så min bästa mamma kommer och hjälper mig med tjejerna under tiden då Rasmus jobbar morgon.. =( Tur att jag har min Mamma!!! <3

Hade ju tänkt lägga mig i ett bad nu men vet inte rikigt om jag "orkar".... känns lite så där, tvättmaskinen går tummlaren går och det hänger tvätt i stället över badkaret....så blir nog imorgon kväll när dom små sover!
Nu snart sängen!! Bästa sängen!!!
Jag <3 min säng!!!
haha!


Tjollahopp!


Numera Fru Tunholm!!!!

Äntligen har jag allt jag vill i livet (eller alldeles snart iaf ;P)
Jag har en underbar Man nu och snart 3 fina barn!
Kan man ha det bättre???
NEPP!

Helt underbart känns allt nu... Men!
jag fick ett samtal i dag från barnomsorgen i nyköping och fick genast ångest..
Millie, min fina LILLA Millie ska börja dagis nu snart den 19 september... Vet inte rikigt om jag ska skratta eller gråta..Kan hon verkligen vara så stor redan???
Usch!
Känns jätte kul och det är en avd som Nellie gick på och hon trivdes toppen bra där. Så det känns ju bra och dom är så lugna och trevliga alla fröknar där! Men hur kan min lilla tjej vara så stor att hon ska börja redan nu??!!  Fast måste ju säga eller skriva att det känns skönt och jag hoppas att hon hinner börja innan Haley kommer.. Hon är ju beräknad till 27 september... så visst är det en "lättnad" eller hur jag ska uttrycka mig...men samtidigt en rädsla att tiden har gått så fruktansvärt fort att jag har inte hunnit med alls nu..Det känns så jobbigt, var ju inte längesen hon döptes och det var ju december....2010!
Jaja kanske inte ska vara för avancerad med mitt gnäll! Inte roligt att läsa men var tvungen att skriva av mig lite av allt=)


Men nu sover alla barn och även Haley hon är så lugn så lugn nu... men gud så bökigt med en fot i sidan och en rumpa upp mellan brösten...men men snart är hon här!!! Äntligen!! Min lilla tjejklan! =)

Nu måste jag nog äta lite sen den vanliga kvälls samarinen och Sängen!!!! Underbart!

Tjolahopp!!


RSS 2.0